Műhely
Alapítvány
Adománybolt
ESC program
Adószám: 18262304-1-41
Bankszámla szám:
16200106-11680606
Mit szereltél ma?
Mit szereltél ma?
Mit szereltél ma?
Kik vagyunk?

A Műhely-Klub a Menedékház Alapítvány kísérleti programja, mely egy nonprofit kerékpárműhely keretein belül folytat csoportos és egyéni szociális munkát. Szakmai tevékenységünket a fennálló lehetőségekhez mérten, a felmerülő igényekhez alkalmazkodva, a legnagyobb hatékonyság elérését kitűzve folyamatosan alakítottuk.

A 2010-ben hajléktalanokkal megkezdett munkát, egy év után a gyermekvédelemben élő gyerekekkel folytattuk. Mára kizárólag halmozottan hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozunk. Műhelyünk és közösségi terünk a gyermekvédelmi szempontból leginkább veszélyeztetett fiataloknak ad lehetőséget arra, hogy kiszakadhassanak a mindennapok nyomasztása alól és újabb lehetőségeket fedezzenek fel magukban.

A projekt költségeit 100%-ban külföldi támogatásból fedezzük. A projekt minden kollégája hivatásként tekint a munkájára.Technikai hátterünket, bringákat, sporteszközöket, játékokat Ti adományoztátok.

 

Kik vagyunk?
Küldetésünk

A közösség építésén túl, igyekszünk a lehető legnagyobb személyes figyelmet is megadni a srácoknak. A csoportos foglalkozások mellett megfér a személyes esetkezelés és mentorálás is.

Kerékpárműhelyünk háttérbázisa annak, hogy a sport általi pozitív feszültséglevezetési modellt, és értékrendet tudjunk tanítani a fiúknak. Nem csak biciklikkel, gördeszkával és egyéb sporteszközzel látjuk el, hanem rendszeres sportélmény programokba vonjuk be őket.

Az évek alatt egy olyan bensőséges, bizalmi légkört és összetartó közösséget sikerült építenünk, ahol a srácok meg tudnak nyílni és képesek őszintén beszélni a problémáikról. A valódi munka ezen a ponton kezdődik el.

Küldetésünk
Klubvezető
Végh Árpád
Végh Árpád
Műhely Klub projektfelelős
E-mail: muhely@menedekhaz.hu Mobil: +36 30 252 ...
Hogyan segíthetsz nekünk?
Köss Össze!

Tudd, hogy vagyunk és vidd hírünk. Így segítesz támogatókra találni.

Adományozz tárgyat!

Szívesen látunk mindenféle sporteszközt, kiegészítőt, alkatrészt, sport ruházatot,   szabadtéri játékot, X-box játékot, csokit, vitamint.

Adományaidat leadhatod a Menedékház Alapítvány bármelyik intézményében, vagy a Mozaik Adományboltokban a Műhely-Klub részére.

Támogass pénzadománnyal!

Támogatásod az alábbiakra használjuk:
Élményprogramokra, belépőkre, nevezési díjakra, mozijegyre. Sporteszközökre vagy azok felújítására, alkatrészekre, kiegészítőkre. A programok alatt a gyerekek élelmezésére.

Képeink

Ha lehetőségeink engedik, akkor a szabadban vagyunk. Bringázunk, gördeszkázunk, rollerezünk, görkorizunk, kirándulunk, úszunk, futunk, falra mászunk, focizunk, szánkózunk. A műhelyben szerelünk, csocsózunk, kondizunk, csépeljük a bokszzsákot, nyomjuk az X-boxot, filmet nézünk és zenét hallgatunk. Mindezt szabadon és önfeledten.

Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom